Uncategorized

Zlatan i framtiden

Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och är fortfarande aktiv inom proffsfotbollen där ha ännu visar att han kan leverera toppfotboll på högsta nivån. Zlatan har spelat i alla de största ligorna runt om i Europa och har vunnit fler ligatitlar i de större ligorna än vad många andra proffsspelare kan drömma om. Zlatan har dock uppnått en ansenlig ålder, 37 år, vilket anses vara en hög ålder för en fotbollsspelare, vilket han själv ibland också medger. Sannolikt så kommer Zlatan att vara aktiv ytterligare en tid men troligt är att han kommer att lägga fotbollsskorna på hyllan senast då han har fyllt 40 år.

En aktiv kille som Zlatan kommer säkerligen inte att trappa ned på sina aktiviteter efter att han har slutat med fotbollen och börja underhålla barn på barnkalas med sina fotbollstricks – vilket säkerligen skulle uppskattas mycket av barnen som verkligen älskar Zlatan. Dock kan föräldrar fixa mycket underhållande och spännande barnkalas utan Zlatans hjälp. Istället kan de få hjälp med att ordna allt det praktiska genom företag som arrangerar barnkalas och säljer attiraljer för barnkalas.

Zlatans framtid

Att förutspå Zlatans framtid är nog ganska svårt, säkert vet han inte själv vad han kommer att göra efter att han har slutat med fotbollen, men det finns ändå några saker som han sannolikt kommer att syssla med i framtiden. När Zlatan har slutat spela fotboll på högsta nivån så kommer han troligtvis inte att spela för någon klubb i de lägre divisionerna, även om han har flaggat för motsatsen. Dock finns det möjlighet att han kommer att göra inhopp i fotbollsmatcher framöver för att känna på den atmosfär som finns då han spelar.

Mest troligt kommer Zlatan att vara aktiv i någon fotbollsklubb som exempelvis tränare eller som coach. Det gör att han fortfarande aktivt kan hålla igång sin fysik men också att han genom ett klubblag kan nå nya framgångar, vilket är viktigt för Zlatan.

Zlatan är redan affärsman och har genom åren effektivt byggt upp både sitt varumärke men även sin respekt på affärsmarknaden. Det är mycket sannolikt att Zlatan kommer att fortsätta i moderna, innovativa företag även i framtiden och sannolikt så kommer han att sluta sina arbetsföra dagar som storägare i något gigantisk företag.

Många har spekulerat i om Zlatan kommer att göra som sin vän David Beckham och skapa en ny fotbollsklubb eller att köpa en fotbollsklubb. Att själv bygga upp en ny klubb från start passar inte Zlatan men det kan mycket väl hända att Zlatan köper någon fotbollsklubb som han lägger ned sin själ i att få på fötter.

Som sagt, Zlatans framtid är fortfarande mycket oviss, i alla fall för oss oinvigda, men oavsett vad Zlatan kommer att ägna sig åt i framtiden så kommer han med största sannolikhet lyckas även med det.

ashe